Weboldal készítés

Az online megjelenés elengedhetetlen a vállalkozások számára, ha az üzleti sikerek elérését célozzák. A weboldal a vállalkozás elsődleges online megjelenési felülete, és ezáltal a legfontosabb marketingeszköz.

Ha te is szeretnéd, hogy a cégednek legyen professzionális weboldala, válassz minket, és mi segítünk elkészíteni a céged számára a tökéletes online megjelenési felületet.

Miért fontos a jó weboldal
az üzleti sikerekhez?

A jó weboldal lehetővé teszi a vállalkozás számára, hogy megmutassa a cég profilját, az online felületen keresztül. A weboldal segítségével a vállalkozás bemutatkozhat a célközönségének, és ezáltal értékes üzleti lehetőségeket teremthet magának.
Másodszor, a jó weboldal lehetővé teszi a vállalkozás számára, hogy ügyfeleivel való kommunikációját megkönnyítse. A weboldalon keresztül az ügyfelek kérdéseket tehetnek fel, visszajelzéseket adhatnak, valamint kapcsolatba léphetnek a céggel.
Harmadszor, a jól szerkesztett és optimalizált weboldal segítségével a vállalkozás jobban megjelenik a keresőmotorok eredményeiben, és ezáltal növeli a látogatottságát. A növekvő látogatottság pedig növeli az üzleti lehetőségeket.
Mindezek alapján világossá válik, hogy a jó weboldal készítés elengedhetetlen a vállalkozások számára, ha az üzleti sikerek elérését célozzák. Ha szeretnéd, hogy a cégednek is legyen professzionális weboldala, akkor a PixelSite szolgáltatásait bátran veheted igénybe. A szakembereink segítségével könnyedén elkészítheted a céged számára a tökéletes online megjelenési felületet.

Hogyan dolgozunk
Együtt?

Kapcsolatfelvétel

Első lépésként vedd fel velünk a kapcsolatot, legyen bármilyen vállalkozásod, céged, szolgáltatásod. Amennyiben tudod, hogy pontosan mit is szeretnél, úgy írd le részletesen, ha viszont segítséget kérnél, állunk rendelkezésedre, és segítünk megtalálni a lehető legjobb megoldást.

Cél meghatározása

Fontos meghatározni, milyen céllal épüljön fel maga a honlap. Lehet a cél egyszerűen csak az online megjelenés, de lehetséges még a több vevő szerzése, kapcsolatfelvételi lehetőség vagy csak információnyújtás. Ugyanis a cél meghatározása a legfontosabb a weboldal készítés során.

Tárhely + Domain

A weboldal készítés első lépéseként meg kell találni a megfelelő domain nevet. Ez lehet magának a vállalkozásnak, szolgáltatásnak a neve is, persze függ attól, hogy elérhető-e még az a domain. Valamint a megfelelő méretű tárhely rendelésében is segítünk, megbízható szolgáltatóval dolgozunk együtt.

Design megalkotása

A webdeisgn kialakítása fontos, hogy közös munka legyen. Ugyanis a te céged, vállalkozásod fogja tükrözni a weboldal. Az első kialakítások során küldeni fogunk egy vázlattervet, majd egy első designtervet. Fontos, hogy a design megalkotása előtt még egy rövid konkureciaelemzést is végzünk.

Weboldal készítése

Amennyiben a kialakított design-ra pozítiv visszajelzést kapunk, úgy nekikezdünk a weboldal felépítésének. Minden lényeges információt elkérünk, legyen az fotó, videó, szövegezés, minden olyan, amit a honlapnak tartalmaznia kell. Ezt követően folyamatos tesztelés következik és végül optimalizáljuk az oldalt.

Holnap átadása

Amennyiben mindennel végeztünk, úgy a végleges weboldalt elérhetővé tesszük, minden szükséges anyagot átadunk, köztük a weboldallal kapcsolatos dokumentációt. Van lehetőség ajánlatot kérni havi karbantartásra is, ajánlott is, amennyiben nincs hozzáértő a vállalkozásnál.

Weboldal készítés árak

Számos tényezőtől függnek a weboldal készítés árai, mint például a weboldal mérete, funkcionalitása vagy a tervezés bonyolultsága. A legjobb, ha felveszed velünk a kapcsolatot, hogy pontosan megállapítsuk a weboldal készítés árát.
Landing csomag
Ft 190.000
-tól
Gyors, egyoldalas (landing page) weboldal
 • Reszponzív (mobilbarát weboldal)
 • Prémium bővítmények használata
 • Kapcsolatfelvételi űrlap
 • Google Analytics, Facebook Pixel integráció
 • Social Media linkek integrálás
Ajánlatot kérek
Business csomag
Ft 420.000
-tól
Nagyobb vállalkozásoknak, cégeknek ajánlott
 • Startup csomag részei
 • Akár több mint 10 aloldal
 • Képek, fájlok tömörítése
 • Többnyelvűség beállítása
 • GDPR, sütikezelő modul telepítés
 • Keresőoptimalizálás
Ajánlatot kérek
Startup csomag
Ft 310.000
-tól
Ajánlott induló vagy kisvállalkozásoknak, szolgáltatóknak
 • Landing csomag részei
 • Több aloldal (max. 5-10)
 • Speciális űrlap (kapcsolat, foglalás, egyéb)
 • Hírlevél feliratkozás
 • Weboldal gyorsítótárazása
Ajánlatot kérek

Webáruházat szeretnél?

A webáruház árak változóak, és számos tényezőtől függenek, például a termékek számától, a funkcióktól vagy az igényektől. A webáruház árak magukba foglalják a többek között a tárhelyet, a domain nevet és a weboldal tervezést, kivitelezést.

Webáruház csomag

Minden olyan funkciót tartalmaz, amire szükséged lehet a webáruházad üzemeltetéséhez. A csomag magába foglalja a weboldal tervezését valamint fejlesztését is. Ezen kívül, a csomag jelentős funkciókat is tartalmaz, például a termékek kezelését, vagy a fizetési és szállítási módok beállítását, de akár beépíthetünk regisztrációs űrlapot, pontgyűjtő rendszert vagy kívánságlistát is.
Mit tartalmaz többek között a webáruház csomag?
 • Személyre szabott webdesign
 • Könnyen kezelhető adminfelület
 • Biztonsági beállítások
 • Fizetési modulok (pl. Simple Pay, Barion, stb.)
 • Szállítási módok (pl. FoxPost, PostaPont, GLS házhozszállítás, stb.)
Fizess egyszer, nincs évenkénti díj

590.000 Ft-tól

Legutóbb átadott
Weboldalaink

Zoltán Katalin – közgazdász, biztosítási tanácsadó - zoltankatalin.hu

Zoltán Katalin

Megtekintés

Nava Garden

Megtekintés
RP Cinematography - Esküvői videós, imázsfilm készítő - rpcinematography.hu

RP Cinematography

Megtekintés
Timber Toys - PixelSite

Timber Toys

Megtekintés
Primus Dental - PixelSite - Weboldal készítés, webáruház fejlesztés, arculattervezés

Primus Dental

Megtekintés
Veranda Porta - PixelSite - Weboldal készítés, webáruház fejlesztés, arculattervezés

Veranda Porta

Megtekintés
Kikötő Sétány Apartman - PixelSite - Weboldal készítés, webáruház fejlesztés, arculattervezés

Kikötő Sétány Apartman

Megtekintés
Esküvői Meghívónk - PixelSite - Weboldal készítés, webáruház fejlesztés, arculattervezés

Esküvői Meghívónk

Megtekintés
Egyedi Szállások - PixelSite - Weboldal készítés, webáruház fejlesztés, arculattervezés

Egyedi Szállások

Megtekintés
Nyelvtanulas.net - PixelSite - Weboldal készítés, webáruház fejlesztés, arculattervezés

Nyelvtanulas.net

Megtekintés
Purhab Szigetelők - PixelSite - Weboldal készítés, webáruház fejlesztés, arculattervezés

Purhabszigetelők

Megtekintés

Ne habozz, válassz minket
weboldal készítésre!

Válassz minket és cégednek elérhető lesz egy professzionális, egyedi megjelenésű és felhasználóbarát weboldala, amely segít elérni az üzleti céljaidat az online térben. Kérj egyedi ajánlatot még ma, és kezdjük el együtt az útját a sikeres online jelenléthez!
Célunk, hogy segítsünk az ügyfeleinknek elérni az online sikereket, és növelni az üzleti forgalmukat. Ha szeretnél többet megtudni rólunk, vagy ha segítségre van szükséged az online jelenléteddel kapcsolatban, kérjük, lépj velünk kapcsolatba

Kérjen ajánlatot még ma!