Breakdance Builder – Érdemes váltani Elementorról 2023-ban?!

Breakdance Builder – Érdemes váltani Elementorról 2023-ban!

Utoljára módosítva: 2023.06.08. 14:34

Néhány hónappal ezelőtt elképesztően ideges lettem az Elementor miatt, mivel egy frissítés lelassította egyik ügyfelünk forgalmas webhelyét. Az Elementor hihetetlenül hatékony megoldásokat nyújt ügyfeleink számára, és továbbra is használjuk néhány weboldalnál, de miután megküzdöttem ezzel a frissítési problémával, valamint a jól ismert oldalsebesség problémákkal, alternatív megoldást kerestem.

Régóta ismerem és használom is az Oxygen-t, és így botlottam bele az új Breakdance Builderbe.

Az elmúlt néhány hónapban a weboldalakat már ezzel építettem és alakítottam át. Egy szálláshelynek, egy fogászati rendelőnek, egy fa játékokat árusító webshopnak és természetesen a mi weboldalunkat is.

Ha értékelni kéne máris, túlnyomórészt pozitív a Breakdance. Úgy látjuk, hogy minden WordPress-es weboldalon kiválóan helyettesíti a többi buildert. Könnyen kezelhető, és minden olyan funkciót biztosít, amelyre szükségünk van egy szép, professzionális webhely gyors és egyszerű létrehozásához. Kezelhetősége egyszerű, lehetővé téve számunkra, hogy könnyedén hozzáadjunk és testre szabjunk tartalmakat.

Emelett kódsorai és könnyed képességei segítenek abban, hogy oldalaink gyorsan és késedelem nélkül töltsenek be. Összességében nagyon lenyűgözött minket a Breakdance Builder, és biztosak vagyunk abban, hogy továbbra is jól fog szolgálni minket, mivel továbbra is WordPress-ben építjük az ügyfelek weboldalait.

Kulcs adatok

  • A Breakdance Builder UI háttérrendszere gyors, könnyen használható.
  • A funkciók és a kompatibilitás jelenleg korlátozott a többi builderhez képest, de a frissítések gyorsan megjönnek, így várhatóan hamarosan tovább bővülnek a funkciók is. Két fő verziója két hónap alatt jött ki.
  • Integrációs és testreszabási lehetőségek a WooCommerce segítségével további kiegészítők nélkül.
  • Az oldalsebesség gyorsítótár nélkül sokkal jobb. Nagy forgalmú webhelyeinken óriási javulás tapasztalható az oldalsebesség terén, és kevesebb a hibalehetőség.
  • A legtöbb ezáltal készített oldalunknál jelenleg kevesebb mint 5 bővítmény található.
  • Az ára (jelenleg 149 dollár, korlátlan számú webhelyért évente) versenyképes és jobb, mint a legtöbb, de valamivel drágább, mint pl. a Bricks Builder.
Breakdance Builder- PixelSite

Mi az a Breakdance Builder, és miért érdemes kipróbálni ezt WordPress oldalainkon?

A Breakdance Buildert ugyanaz a csapat készíti, akik az Oxygen-t is létrehozták, és ugyanezt a filozófiát szem előtt tartva fejlesztették ki, mivel lehetővé teszi a webhelyek gyors és egyszerű létrehozását.

Intuitív drag and drop felülettel rendelkezik, amely lehetővé teszi a webhely gyors és egyszerű testreszabását. A Breakdance segítségével gyorsan létrehozható vagy szinte a semmiből felépíthető egy weblap, és kevesebb mint egy hét alatt üzembe is helyezhető.

Amit a leglenyűgözőbbnek találtunk, az a WooCommerce-szel való integráció volt. A legtöbb más buildernél azt tapasztaltuk, hogy végtelen bővítményt kell használnunk, hogy megteremtsük az e-kereskedelemhez szükséges képességet, ez a Breakdance Builder esetében nem így van.

Az Elementor átállása a Flexboxra folytatódik, és bár ez segített az oldalsebesség problémákon , amelyek a fejlesztőket sújtják, még mindig nem a tökéletes.

A Breakdance egy maroknyi integrációt, animációt és előre elkészített megoldást tartalmaz, amelyek megkönnyítik a webhely felállítását és futtatását bármilyen szintű fejlesztő számára. Íme néhány kedvenc Breakdance Builder ajánlatunk.

A Breakdance legjobb jellemzői

Ebben az új WordPress oldalkészítőben sok kedvenc funkciónk könnyen elérhető. A használata során azt tapasztaltuk, hogy rendkívül gyors és hatékony. Furcsának tűnik, mivel minden kifejlesztett webhelyről azt gondolná az ember, hogy szüksége van egy témára, de egy építő esetében ez egyszerűen szükségtelen.

A Breakdance szerkesztőjében minden oldalhoz és fő elemhez (például fejléchez és lábléchez) készíthetünk sablont. Ezek közül a szolgáltatások közül néhány igazán kiemelkedett.

Mega Menu

Többé nem kell külön bővítményt beszerezni mega menü létrehozásához. Az egyik legjobb Breakdance Builder elem a beépített Mega Menu funkció. Korábban pl. külön bővítményeket kellett használnunk a többszintes menük létrehozásához, de a Breakdance-ben ehhez már nincs szükség.

  • A menü hivatkozás a legegyszerűbb a négy közül, és pontosan olyan, mint amilyennek hangzik. Ha csak egy linkre van szüksége közvetlenül egy oldalra, akkor ez az Ön számára való.
  • A legördülő hivatkozás egy könnyen használható oszlopszakaszt biztosít, amely lehetővé teszi, hogy tetszőleges számú oszlopot adjunk hozzá alcímekkel, hivatkozásokkal és leírásokkal. Testreszabhatjuk ikonokkal, grafikákkal és egyebekkel, de ez egy könnyen használható oszlopkészítőt biztosít a hivatkozások listájával. Ha további testreszabási lehetőségeket szeretnél, valószínűleg kísérletezni kell a lehetőséggekkel.
  • A menü egyéni legördülő menüjének csak a kreativitásod és a kódolási készséged szab határt. Ez az opció nagy teret biztosít a teljes testreszabáshoz, mivel DIV elemeket adhatsz hozzá, és elhelyezheted őket a flexbox segítségével.
  • A Menü gomb az utolsó lehetőség, és egyszerű megoldást kínál arra, amit mindig is nagyobb problémának találtam a kelleténél. A gomb egy egyszerűen használható cselekvésre ösztönző, amelyet hozzáadhatsz a menühöz. Korábban vagy kézzel kellett hozzáadnom egy gombot a fejléchez, vagy a menü utolsó hivatkozásainak egyikét egyéni stílusban kellett megadnom. Ez volt messze a legegyszerűbb módja a cselekvésre való felhívás végrehajtásának.

A mobilra váltás gyakran fejfájást és zűrzavart okoz a testreszabás során, de az új Breakdance Builder-nél zökkenőmentesen vált át. Néhány kiegészítés, valamint néhány egyszerű CSS-módosítás a szerkesztővel, és ez a funkció önmagában is megváltoztatja a megamenü létrehozását.

WooCommerce integráció

A Breakdance Builder egyik legnagyobb előnye a WooCommerce beépülő modul.

A Woo lehetővé teszi egy e-kereskedelmi üzlet létrehozását és felépítését, hogy versenyezzen a Shopify-hoz hasonlókkal, de a testreszabás nehézkes volt. Más építő-bővítményekhez külön kiegészítőket vásároltunk, hogy különálló elemeket hozzunk létre és építsünk, vagy testreszabjuk a fizetési folyamatot, ami a legjobb esetben sem volt hatékony. Mivel minden Google-frissítéssel egyre fontosabbá válik az oldal sebessége, nagyon fontos, hogy a bővítmények száma minimális legyen.

A Breakdance csapata elkészítette ezt az első kiadással, és jól működik, sőt jobban, mint a legtöbb különálló harmadik féltől származó kiegészítő.

Egyéni mezők (ACF) integráció

Az ACF egy népszerű WordPress-bővítmény a piacon, és jó okkal, önmagában is lehetővé tette egy olyan webhely létrehozását, amely dinamikus adatokat és leképezéseket von le az ACF-mezőkre, kiterjesztve a WordPress-t. Használjuk webhelyek létrehozására olyan iparágakból, mint például az autóipar, az ingatlanipar stb., mivel ezeknek dinamikus adatokra van szükségük a szinkronizáláshoz és megjelenítéshez. Az Advanced Custom Fields lehetővé teszi számunkra ezt.

Az integráció jelen pillanatban (1.1-es verzió) nem annyira kidolgozott, mint néhány más oldalkészítőnél, de a fejlesztés gyorsan halad.

Például az ismételhető mezőket most vezetik be a Breakdance Builder környezetbe, és szinte elvárjuk, hogy a következő nagyobb kiadással teljes mértékben integrálódjanak, lehetővé téve, hogy bármit szerkeszthessünk, amire szükségünk van.

120+ beépített elem

A Pre-Built Elements nagyszerű módja annak, hogy gyorsan készítsünk professzionális megjelenésű weboldalakat. Ezek az elemek használatra készek, és testreszabható lehetőségek széles skálájával rendelkeznek, így bárki könnyen készíthet lenyűgöző webhelyeket kódolási ismeretek nélkül.

Az elemek közé tartoznak a fejlécek, láblécek, menük, galériák, űrlapkészítő, popup stb. Ezekkel az előre elkészített elemekkel könnyedén hozzáadhatunk tartalmat, stílust és akár animációkat is a WordPress weboldalhoz. És ami a legjobb – ezek az elemek reszponzívak és mobilbarátak, így bármilyen eszközön tökéletesen megjelennek.

A több mint 120 előre beépített elemmel gyorsan létrehozhatunk egy gyönyörű weboldalt, amely nagyszerűen néz ki, függetlenül attól, hogy honnan nézzük, és persze ami lehetővé teszi a honlapok gyorsabb létrehozását.

Breakdance Builder szerkesztőfelülete - PixelSite

Breakdance Builder vs Oxygen vs Elementor vs Bricks

A Breakdance, az Oxygen, az Elementor és a Bricks mind népszerű weboldal építő eszközök. Mindegyik számos funkciót és testreszabási lehetőséget kínál webhelyek létrehozásához.

A Breakdance Builder-t gyakran dicsérik az intuitív drag and drop tervezési képességeiért, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy szép és gyors webhelyeket készítsenek akár kódolási tapasztalat nélkül.

Az Oxygen Builder egy másik nagyszerű lehetőség, mivel egy átfogó oldalkészítő, amely rengeted hatékony funkciót kínál, és rugalmasságot biztosítanak a felhasználóknak weboldalainak tetszőleges testreszabásához.

Az Elementor is népszerű választás, mivel könnyen használható felületet biztosít rengeteg funkcióval, amelyek segítségével a felhasználók gyorsan készíthetnek oldalakat anélkül, hogy bármilyen kódot kellene ismerniük.

Végül, a Bricks a WordPresshez nagyszerű választás azok számára, akik nagyobb irányítást szeretnének az oldaluk kialakítása felett, mivel lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy részletes vezérléssel testreszabják az oldal minden elemét. Összességében ezek a weboldalkészítő eszközök rengeteg egyedi dolgot kínálnak, és rengeteg választási lehetőséget kínálnak a webhely megtervezésekor.

De melyiket érdemes választani?

Miután a Breakdance-szel dolgozunk már hónapok óta, látva a frissítések sebességét, ezt az oldalkészítők újoncainak és mindazoknak ajánljuk, akik frusztráltak a többi builder miatt. 2023-ban az a célunk, hogy a lehető legtöbb hibát kiküszöböljük, és valóban ügyfeleink webhelyeinek sebességének javítására koncentráljunk. 

Ha a legtöbb kiegészítőt, bővítményt stb. keresel és használsz, akkor valószínűleg az olyan builderek, mint az Elementor a legjobb választás. A Breakdance Builder egy vadonatúj builder a piacon, de jelenleg kudarcot vall a kiegészítők és az előre elkészített témák/sablonok hiányával, de ez idővel minden bizonnyal változni fog.

Az Oxygen ugyanazt a filozófiát kínálja, mint a Breakdance, mivel ugyanaz a cég fejlesztette ki. Ennek ellenére inkább azoknak a fejlesztőknek és webdesignereknek szól, akik több testreszabási és kódolási lehetőséget szeretnének weboldalaikon. Úgy gondoljuk, hogy egyik építővel sem hibázhatsz. A frissítések nem éppen robusztusak, de ennek ellenére jó élményt és oldalsebességet biztonsítanak.

Végül, a Bricks egy másik oldalkészítő bővítmény és téma, amely sok dicséretet kap gyorsaságáért. Bármilyen típusú webhelyet létrehozhat vele, és sok ugyanazzal a harmadik féltől származó beépülő modullal integrálható (például az Advanced Custom Fields), amelyekre szükséged van egy dinamikus webhely létrehozásához.

Miután teszteltük a Breakdance Buildert-t és a piacon lévő több építőt, a Breakdance-t és a Brickst is ajánljuk, így egyik esetben sem hibázhatsz.

Miért érdemes Breakdance Builder-t használni 2023-tól WordPress-es weboldalainkon?

A Breakdance Builder kiváló választás weboldalakhoz ettől az évtől. Nemcsak egyszerűbbé és gyorsabbá teszi a WordPress fejlesztését, hanem biztonságosabbá is. A reszponzív webhelyek ma már általánosak, és bármilyen oldalkészítő használata hihetetlenül egyszerűvé teszi ezt.

A Breakdance Builder intuitív felhasználói felülete lehetővé teszi a gyors és egyszerű weboldal készítést, a beépülő modulok széles skálájával testreszabhatod webhelyed megjelenését és hangulatát, és aminek segítségével szinte bármit létrehozhatsz.

A Breakdance Builder a sebességre és a teljesítményre van optimalizálva, így hatékonyabban építhetsz, de ami még fontosabb, a látogatók zökkenőmentesen navigálhatnak a webhelyen.

Mindent összevetve, a Breakdance felbecsülhetetlen értéket jelenthet weboldalad számára 2023-ban, hatékony funkcióival, amelyek segítenek a legtöbbet kihozni a digitális korból.

Célunk, hogy segítsünk az ügyfeleinknek elérni az online sikereket, és növelni az üzleti forgalmukat. Ha szeretnél többet megtudni rólunk, vagy ha segítségre van szükséged az online jelenléteddel kapcsolatban, kérjük, lépj velünk kapcsolatba

Kérjen ajánlatot még ma!