Gyakran Ismételt Kérdések

Az alábbiakban összegyűjtöttük azokat a leggyakoribb kérdéseket, amelyeket partnereink feltettek. Érdemes átolvasni, hasznos információkat találhatsz benne, ha Te is weboldalt szeretnél készíttetni.

Csak Debrecenben vállaltok munkát?

Hajdúszoboszló és Debrecen a csapat központja, de természetesen országszerte is vállalunk munkákat. Az ügyfeleink tájékoztatása a legfontosabb számunkra, annak érdekében, hogy a legjobbat nyújtsuk a számukra. Ezért kiemelten figyelünk, hogy rendszeresen egyeztessünk, akár email-en vagy videóhívásban.

Kell-e valamennyi előleget fizetnem?

Igen, a teljes ár 30%-át előre ki kell fizetni. A hátralékot a weboldal átadása és a számla kiállítása utáni 8 napon belül kell kiegyenlíteni.

Kapok majd hozzáférést a tartalmak szerkesztéséhez?

Igen, mindig biztosítunk hozzáférést az ügyfél számára is.

A mobilbarát verzió többletköltséggel jár?

Nem, ez alapból jár minden elkészített weboldalhoz, úgy választjuk ki a megfelelő sablonokat, hogy azok már tartalmazzák a reszponzív kinézetet.

Mennyi időt vesz igénybe a weboldal készítés?

Már az árajánlat kérésekor küldünk egy előzetes tájékoztatót, amelyben részletezzük, hogy mennyi lesz a várható elkészítési idő. Weboldaltól függ, de például egy egyszerűbb honlap várhatóan 1-2 héten belül átadásra is kerülhet.

Mennyire szólhatok bele a honlap tervezésébe?

Az egész munkánkat az ügyfél elképzeléseire építjük, hiszen számunkra is az a legfontosabb, hogy olyan honlap szülessen meg, amilyet az ügyfél megálmodott magának.